Franchu | Humorista gràfic, dibuixant i guionista

Caricatures personalitzades, dibuixos personalitzats, vinyetes, tires còmiques i còmics a mida, logotips, ...


Vols fer un regal especial i personalitzat com una caricatura? Sempre has volgut protagonitzar un còmic? T'agradaria tenir d'una il·lustració personalitzada? Necessites un logotip per a la teva empresa o entitat?

Ara tot això i molt més ho pots fer realitat molt fàcilment gràcies als serveis que ofereix el caricaturista, dibuixant i humorista gràfic Franchu Llopis: Caricatures personalitzades, dibuixos i il·lustracions personalitzades, tires còmiques i còmics personalitzats i a mida, etc...

Escriu-me un e-mail explicant-me que es el que necessites (caricatura personalitzada, invitació de boda, targeta de felicitació, còmic personalitzat, il·lustració,...) i jo et contestaré immediatament amb un pressupost per a que li donis el vist-i-plau i començar a treballar-hi.

Les tarifes dels diferents serveis dependran en funció del nivell de dificultat i complexitat de l'encàrrec ja que cada treball es personalitzat i únic, de totes maneres a continuació teniu una taula de preus orientativa:

TIPUS D'ENCÀRREC A PARTIR DE
Caricatura 1 persona a blanc i negre 60 euros
Caricatura 1 persona a color 75 euros
Caricatura 2 persones a blanc i negre 100 euros
Caricatura 2 persones a color 120 euros
1 Dibuix o 1 Vinyeta a blanc i negre tamany màxim Din-A4 60 euros
1 Dibuix o 1 Vinyeta a color tamany màxim Din-A4 75 euros
Fotomuntatge personalitzat 60 euros
Tira còmica personalitzada (entre 3 i 4 vinyetes) 150 euros
Pàgina de còmic personalitzat (entre 6 i 9 vinyetes) 230 euros


Forma de pagament

La forma de pagament es farà mitjançant transferència bancària o Paypal, i es realitza en dos pagaments: un cop estiguem d'acord amb el preu i les característiques de l'encàrrec, es realitzarà el pagament de la primera meitat del total del pressupost per a que pugui començar a dibuixar, el segon pagament es farà un cop hagis rebut el treball complert. També es possible pagar-ho sencer per avançat.

Nota: Un cop acabat l'encàrrec, l'obra passa a ser de la teva propietat, tot i que si no dius el contrari em reservo el dret de mostrar algun petit fragment del mateix en la web com exemple dels encàrrecs que he realitzat, ocultant tots els detalls personals per a protegir la teva privacitat.

Si t'agrada el meu estil i vols encarregar-me quelcom no t'ho pensis més i escriu-me.